Over Ons

Welkom bij de Lekkerste Lunch.

ONS DOEL :Basisprodukten die vaak dagelijks of wekelijks gebruikt worden, vers en zonder onnodige toevoegingen van (teveel) zout en suiker en onleesbare E-nummers, makkelijk bereikbaar maken.

De Lekkerste Lunch is uitgegroeid van het leveren van lunchprodukten voor op het werk, naar het bieden van dagelijkse benodigdheden voor thuis zoals brood, kaas, beleg, groenten, fruit en vlees van lokale ondernemers met kwaliteit.

Na jaren mijn inkopen te doen bij de supermarkt stond ik er elke keer weer van te kijken hoeveel lekkerder het was als ik dit bij de lokale bakker, slager en groenteboer ging halen.

De Lekkerste Lunch is eigenlijk ontstaan uit gebrek aan tijd.  De extra aandacht van de laatste jaren voor bewuster en gezonder eten waren het laatste zetje waardoor ik inmiddels wel de tijd en moeite neem om naar de zelfstandige winkeliers te gaan. Eerlijkheidshalve moet ik u wel toegeven dat we hier de tijd voor kregen door veranderingen in onze werktijden en schooltijden van de kinderen, waardoor we hiervoor meer ruimte kregen.

Er moest toch een manier zijn om diegenen, die niet de tijd hebben om langs de diverse winkels te gaan, maar wel graag iets gezonder en bewuster willen eten, hier een mogelijkheid voor te bieden…… een soort afhaalpunt maar dan met uitsluitend verse en gezondere produkten.

Iets voor u misschien?

Hopelijk tot snel!